FR

Kwekerij

Onze kwekerij is gespecialiseerd in de teelt van een breed plantenassortiment, zowel vollegronds- als containerteelt. Voor de verkoop richten we ons zowel tot particulieren als de groothandel.
Service, kwaliteit én soortechtheid van de planten zijn onze sterke troeven.
 
U kunt bij ons terecht voor:
*Sierheesters
*Vaste planten & kruiden
*Siergrassen & bamboe
*Klimplanten
*Loofbomen & coniferen
*Fruitbomen & kleinfruit
*Rozen
*Haagplanten
 
Deze planten worden gekweekt op een bedrijfsoppervlakte van ca. 29 ha, in een straal van 3 kilometer rond de bedrijfsgebouwen.

Onze catalogus met uitgebreide planteninformatie bevat meer dan 3000 soorten, die beschikbaar zijn in diverse maten. Elk jaar komen er tientallen nieuwigheden bij.
 
 
We zijn ook lid van BEST-select, een coöperatieve vereniging van een twintigtal Vlaamse sierboomkwekerijbedrijven en het Instituut voor Landbouw- en Visserijonderzoek. Het doel van BEST-select is het ontwikkelen en gezamenlijk op de markt te brengen van duurzame, attractieve cultivars van Vlaamse bodem.
 
 
Als deelnemer aan het Vlaams Milieuplan Sierteelt dragen ook wij ons steentje toe tot de natuur.
 
 
U vindt ons ook 2 maal per jaar op de Tuindagen in het Park van Beervelde.  Op onze vaste stek toveren we steeds een prachtige stand tevoorschijn waarmee we al meerdere keren in de prijzen zijn gevallen.  Meer info over de volgende editie vindt u hier.