FR

Nieuwsbrief november 2016

11 november 2016 door

10% korting !

Beste klant,

Tot eind november geven wij een korting van 10 % bij aankoop vanaf 150 euro (niet cumuleerbaar met andere kortingen)

 

Nu is het de ideale plantperiode voor bomen, fruitbomen en haagplanten

We zijn daarom volop gestart met het rooien van : - sierbomen - fruitbomen : laagstam, halfstam en hoogstam - haagplanten : haagbeuk, groene en rode beuk, ligustrum…

 

Heb je ons gezien op TV ?

klik hier om te herbekijken,...

Cotinus 'Grace'

Cotinus 'Grace'

Prachtige herfstkleuren

 

Dit najaar kleuren tal van bomen en heesters weer prachtig rood, geel en paars.

Enkele toppers :

De Parrotia persica is een zeer decoratieve boom met een prachtige gele tot rode herfstverkleuring. Deze boom wordt slechts 5 m hoog en is daarom ook geschikt voor een kleinere tuin.

Euonymus alatus ‘Compactus’ levert dubbel herfstplezier : een spectaculaire bladverkleuring én tal van oranjerode vruchten, die tot in de winter blijven hangen. Deze compacte versie van de kardinaalsmuts (tot 1.50m) is zeer geschikt voor een kleinere tuin.

De pruikenboom (Cotinus coggygria) is een inheemse struik, die mooi oogt als solitair of in een kleine groep. We kennen allemaal de typische ‘pruiken’bloemen, die als een wolk bovenaan de takken staan. Maar wist je dat Cotinus in de herfst ook prachtig goudgeel tot donkerpaars verkleurt ?

Viburnum carlcephalum is vooral geliefd voor zijn sneeuwbalvormige, sterkgeurende bloemen in het voorjaar. In de herfst verkleuren de grote bladeren daarenboven in allerlei warmrode tinten. Het is een zeer sterke plant, die zo’n 2 m hoog wordt.

Parrotia persica

Parrotia persica

Ook open op 11 november !

Om je nog beter van dienst te zijn is de kwekerij ook op vrijdag 11 november open !

Wij zetten alles klaar op de gewenste datum

 
Je kan steeds je bestellingen (minimum 2 dagen op voorhand) vooraf doorbellen of doormailen (ook via de website - catalogus) en wij zetten alles klaar op de gewenste datum ! Tot binnenkort !

Het hele team van Boomkwekerij De Bock

Pelikaanstraat 89  9700 Oudenaarde-Nederename - Tel 055/30.24.80

www.planten-debock.be

info@planten-debock.be