FR

Nieuwsbrief december 2016

9 december 2016 door


Kerstbomen

Beste klant,

Ook dit jaar kan je bij ons terecht voor een kerstboom. In onze kwekerij vind je tal van soorten en maten. Naast de Picea abies, de klassieke kerstspar en de Picea omorika, de Servische spar met zijn typische blauwgroene kleur is uiteraard ook de gekende Abies nordmanniana beschikbaar. Deze bomen zijn voorzien van een degelijke kluit zodat ze lang hun naalden behouden en (mits wat goede zorgen) na de eindejaarsperiode gerust in de tuin aangeplant kunnen worden.

Kom gerust langs om je keuze te maken !

Aanplanten kan ook in de winterperiode !

November is een prima plantseizoen, maar ook tijdens de wintermaanden kan je gerust blijven aanplanten. Bij positieve dagtemperaturen weliswaar.

We hebben een ruim assortiment fruit- en loofbomen, welke wij hier bij vertrek steeds vakkundig insnoeien zodat een feilloze hergroei gegarandeerd wordt. We geven ook een aantal planttips. Heb je toch nog vragen, we helpen je graag verder!

 


Onder de kerstboom

Ben je nog op zoek naar een origineel eindejaarsgeschenk voor een tuinliefhebber? Of je wilt jezelf eens verwennen? Wat dacht je van een professionele snoeischaar van Felco? We hebben hier diverse modellen beschikbaar, al dan niet met een handig lederen opbergtasje.

Of speel je liever op veilig en ga je voor een waardebon? Dat kan! Je bepaalt zelf de waarde en de gelukkige ontvanger kan naar eigen keuze kiezen uit een ruim assortiment van meer dan 3000 soorten.

We gaan er even tussenuit

 

De kwekerij zal gesloten zijn vanaf zaterdag 24 december tot en met maandag 2 januari. Vanaf dinsdag 3 januari kan je terug bij ons terecht volgens de normale openingsuren.


Fijne kerst en nieuwjaarsdagen !

Tot slot…

… wensen we je fijne kerst- en eindejaarsdagen, een spetterend 2017 en hopen we je binnenkort op de kwekerij terug te mogen ontvangen!