FR

Nieuwsbrief juni 2017

26 juni 2017 door

Beste klant,

Ondanks de droogte staan de planten op onze kwekerij zeer mooi. We hebben een ruim assortiment voor zowel op het terras als voor in de borders. We geven je graag advies voor de verzorging ervan !

 

Rozenmaand

 

Ook de rozen staan er prachtig bij.

De combinatie van rozen met lavendel en nepeta is niet alleen schitterend, je vermindert hierdoor ook de kans op aantasting door bladluizen.

Het is nu het ideale moment om de rozen te komen uitkiezen, je kan meteen ook genieten van de heerlijke geur die ze verspreiden.

 

We geven een aantal tips :

Verkrijgbaar vanaf 7.00 euro

Verkrijgbaar vanaf 7.00 euro

'Leonardo da Vinci'

Een middelgrote rijkelijk bloeiende roos tot 80 cm hoog. Bloeit fuchsiaroze met goed gevulde bloemen van juni tot oktober. Zeer winterhard en goed geurend.
Verkrijgbaar vanaf 7.00 euro

Verkrijgbaar vanaf 7.00 euro

'Princess Mathilde'

Een heesterroos tot 70 cm hoog. Bloeit rozerood tot oktober. Zeer winterhard, goed geurend en ziekteresistent.
 
Verkrijgbaar vanaf 9.00 euro

Verkrijgbaar vanaf 9.00 euro

'Geoff Hamilton'

Een engelse roos tot 1.25 m hoog en weinig doornen. Bloeit tot eind oktober met roze, gevulde bloemen. Zeer winterhard en ziekteresistent.
Verkrijgbaar vanaf 7.00 euro

Verkrijgbaar vanaf 7.00 euro

'Aspirin Rose'

Een compacte bossige, laagblijvende roos tot 60 cm hoog. Bloeit in golven van juni tot eind oktober met wit-zachtroze bloemen. Zeer winterhard en ziekteresistent.
Oleander verkrijgbaar vanaf 25.90 euro

Oleander verkrijgbaar vanaf 25.90 euro

Ook ruime keuze van andere planten

Naast de rozen hebben we een groot assortiment hortensia’s, lavendels, eendagslelies en agapanthussen, voor in de tuin of op het terras. Kom kijken en maak je keuze !

Verlofperiode

 
Onze kwekerij zal gesloten zijn van maandag 17 juli tot en met dinsdag 15 augustus. Wel open op zaterdag 29 juli, 5 en 12 augustus.

Opendeurdagen

Onze felbegeerde opendeurdagen gaan dit jaar door van zaterdag 9 september t.e.m. zaterdag 23 september. Ook open op zondag 10 en 17 september !

Wij zetten alles klaar op de gewenste datum

 
Je kan steeds je bestellingen (minimum 2 dagen op voorhand) vooraf doorbellen of doormailen (ook via de website - catalogus) en wij zetten alles klaar op de gewenste datum ! Tot binnenkort !

Het hele team van Boomkwekerij De Bock

Pelikaanstraat 89  9700 Oudenaarde-Nederename - Tel 055/30.24.80

www.planten-debock.be

info@planten-debock.be