FR

Nieuwsbrief december 2017

14 december 2017 door


Ook dit jaar kan je bij ons terecht voor een kerstboom !

Beste klant,

In onze kwekerij vind je tal van soorten kerstbomen.

Zo hebben we de Picea abies, de klassieke kerstspar of de Picea omerika, de Servische spar met zijn typische blauwgroene kleur. Uiteraard is ook de gekende Abies nordmanniana beschikbaar.

Kom gerust langs om je keuze te maken.

Ideaal terrasboompje

Zoek je een boom voor schaduw op het terras ?

Wij kunnen je hiervoor een aantal prachtige bomen adviseren : ze worden niet bijzonder groot en creëren schaduw in de zomer. In het voorjaar en de herfst hebben ze een transparante kruin waardoor ze dan zonlicht doorlaten.

 

Acer rubrum 'Fairview Flame'

Acer rubrum 'Fairview Flame'

Parrotia persica

Parrotia persica

 

Aanplanten kan !

We hebben al een prima plantseizoen achter de rug, maar tijdens de wintermaanden kan je gerust blijven aanplanten. Bij positieve dagtemperaturen weliswaar.

We hebben nog steeds een ruim assortiment fruit- en loofbomen, vaste planten, sierstruiken en haagplanten beschikbaar. Fruit-en loofbomen worden hier bij vertrek steeds vakkundig ingesnoeid zodat een feilloze hergroei alle kansen krijgt.

Heb je toch nog vragen, we helpen je graag verder!

 


Cadeautip

Ben je nog op zoek naar een origineel eindejaarsgeschenk voor een tuinliefhebber? Of je wilt jezelf eens verwennen? Wat dacht je van een professionele snoeischaar van Felco? We hebben hier diverse modellen beschikbaar, al dan niet met een handig lederen opbergtasje.

Of speel je liever op veilig en ga je voor een waardebon? Dat kan! Je bepaalt zelf de waarde en de gelukkige ontvanger kan naar eigen keuze kiezen uit een ruim assortiment van meer dan 3000 soorten.

We gaan er even tussenuit

De kwekerij zal gesloten zijn vanaf zondag 24 december 2017 tot en met donderdag 4 januari 2018. Vanaf vrijdag 5 januari 2018  kan je terug bij ons terecht volgens de normale openingsuren.

We wensen je fijne kerst- en eindejaarsdagen en hopen je binnenkort op de kwekerij te mogen ontvangen!

Wij zetten alles klaar op de gewenste datum

U kan steeds uw bestellingen (minimum 2 dagen op voorhand) vooraf doorbellen of doormailen (ook via de website - catalogus) en wij zetten alles klaar op de gewenste datum ! Tot binnenkort !

Het hele team van Boomkwekerij De Bock

Pelikaanstraat 89  9700 Oudenaarde-Nederename - Tel 055/30.24.80

www.planten-debock.be info@planten-debock.be